Çukurova Belediyeler Birliği Yöneticileri Zihni Aldırmaz’ı Ziyaret Etti

Çukurova Belediyeler Birliği Başkanı Burhanettin Kocamaz ve encümen üyeleri, Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni...

Çukurova Belediyeler Birliği Başkanı Burhanettin Kocamaz ve encümen üyeleri, Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ı ziyaret etti.

ÇBB Başkanı Burhanettin Kocamaz, Zihni Aldırmaz’a teşekkür ederek, “Birliğimiz kiralık bir binada faaliyet gösteriyordu. Ancak Sayın Başkan Zihni Aldırmaz, tarihi bir binayı bize tahsis etti. Restorasyonu tamamlanınca birliğimiz o binaya taşınacak. Gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Başkan Vekili Aldırmaz da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Tebebağ Mahallesi’nde tarihi bir binayı kamulaştırdıklarını ve restorasyonuna başladıklarını ifade eden Zihni Aldırmaz, “Bu bina restorasyonu bitince Çukurova Belediyeler Birliği binası olarak hizmet verecek.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Zihni Aldırmaz daha sonra Burhanettin Kocaman ve ÇBB Encümen Üyelerini Tebebağ Mahallesi’nde restorasyonu devam eden binayı gezdirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: