Çukurova Belediyesi ’e-Devlet Kapısı’nda

Çukurova Belediyesi, kamu hizmetlerinin tek kapıdan (portal) sunulmasını ve kullanıcıların devlet hizmetlerine elektronik ortamdan güvenli...

Çukurova Belediyesi, kamu hizmetlerinin tek kapıdan (portal) sunulmasını ve kullanıcıların devlet hizmetlerine elektronik ortamdan güvenli ve etkin bir şekilde erişimini sağlayan platform olan e-Devlet Kapısı’na katıldı.

Teknolojik gelişmeleri yakından takip ettiklerini ve bu konuda büyük bir alt yapıya sahip olduklarını belirten Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, “Teknolojik yatırımlarda ve e-devlet projesine en hızlı uyum sağlayan belediyelerin başında geliyoruz. www.cukurova.bel.tr üzerinden elektronik belediyecilik hizmetlerini veren Çukurova Belediyesi, artık bu hizmetleri tüm kamu hizmetlerine tek bir noktadan güvenli ve etkin bir şekilde erişim sağlayan e-devlet üzerinden de sunmaya başladı." dedi.

Reklam
Reklam

Uygulama ile vatandaşların belediye hakkında bilgiler ve duyurulara ulaşacağını aktaran Başkan Arıkan, ayrıca belediye tarafından sunulan elektronik hizmetlerden faydalanabileceğini aktardı. e-devlet üzerinden sunulmaya başlanan uygulamalara sürekli olarak yeni veriler ekleneceğini ifade eden Arıkan, "Böylelikle vatandaşlar e-devlet’e girdiklerinde sicil bilgisi, beyan bilgileri, tahsilat bilgileri ve borç bilgileri sorgulaması yapabilecek. Ayrıca çevre vergisi oranları, bina aşınma oranları, arsa rayiç değerlerini de görülebilecek. Bunun için e-devlet şifresini kullanarak www.turkiye.gov.tr adresinde oturum açmak gerekiyor. Şifre ile giriş yaptıktan sonra Belediye Hizmetleri kategorisinde Çukurova Belediyesi'ni seçerek belediye hakkında bilgilere ve duyurulara ulaşabilir, belediye tarafından sunulan elektronik hizmetlerden yararlanabilinir.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: