Çukurova Belediyesinde asansör protokolü imzalandı

Çukurova Belediyesi asansör denetim ve kontrolü ile ilgili Makina Mühendisleri Odası (MMO) Adana Şube Başkanlığı...

Çukurova Belediyesi asansör denetim ve kontrolü ile ilgili Makina Mühendisleri Odası (MMO) Adana Şube Başkanlığı ile protokol imzalandı. Protokolle olası asansör kazalarının önlenmesi amaçlıyor.

Protokol imza töreninde konuşan Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, asansördeki küçük bir hatanın veya bozukluğun insan hayatına son verebileceğini, olası bir asansör kazasını önlemenin de sıkı denetim ve kontrollerden geçtiğini belirtti.

Belediye hizmetlerini sivil toplum kuruluşları ve halkın katılımı ile yönetmeye büyük özen gösterdiklerini söyleyen Başkan Arıkan, "Olası bir kazada yaralanma ve can kayıplarına yol açan asansör kazalarının önlenmesi aşamasında makina mühendisleri odası ile ortak bir protokol imzaladık. Asansörlerin periyodik bakımları ile ilgili vatandaşlarımız hem bize hem de protokol imzaladığımız oda yöneticilerine yardımcı olmalarını istiyorum. Bakımlar ile vatandaşlarımız endişe ve kaygıdan da kurtulmuş olacak." dedi.

Reklam
Reklam

Yapılan konuşmaların ardından Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan ile MMO Başkanı Hüseyin Atıcı protokolü imzaladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: