Çukurova GİAD, Almanya Eski Başbakanı Schröder'i Konuk Edecek

Çukurova Genç İşadamları Derneği (GİAD), birçok enerji devine danışmanlık yapan, Almanya'nın eski Başbakanı Gerhald Schröder'i...

Çukurova Genç İşadamları Derneği (GİAD), birçok enerji devine danışmanlık yapan, Almanya'nın eski Başbakanı Gerhald Schröder'i konuk ediyor. Schröder söyleşisini iş dünyasının üst düzey birçok yöneticisi de dinlemek üzere Adana’da olacak.

Çukurova GİAD'ın "Bilgi Güçtür" toplantıları kapsamında yapılacak etkinliğe katılacak Gerhald Schröder, toplantı kapsamında 11 Nisan'da Adana'ya gelecek. 1998-2005 yılları arasında Almanya Başbakanlığı yapan Schröder’in konuşmacı olarak katılacağı ve HiltonSA Oteli’nde yapılacak toplantıyı, özel davetliler takip edebilecek. Toplantı öncesi ve sonrası, gerek Schröder, gerekse Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, ulusal televizyon kanalların canlı yayın konuğu olacak. Schröder'in katılacağı toplantının konusu, "Türkiye AB İlişkilerine Siyasal Bakış ve Enerji Koridorunda Adana" olacak. Toplantıya, bazı bakanların, Ankara'dan üst düzey yöneticilerin de katılması bekleniyor.

Reklam
Reklam

Çukurova GİAD'ın Başkanı Ömer Faruk Sakarya, "Roubini ile başlattığımız toplantılarımızı Schröder ile devam ettiriyoruz. Global bakış açımızı yansıtan bu toplantılar ile Adana'yı sınır ötesine taşıdık. Almanya eski Başbakanı Gerhald Schröder'i konuk edeceğiz. Kendisi Almanya ile Rusya arasındaki enerji politikalarını da takip ediyor. Biz de Ortadoğu’daki ve Kuzey Afrika ve Türki Cumhuriyetlerdeki enerji kaynaklarının stratejik noktasındayız. Schröder'in katılacağı toplantı ile de ülkemizin AB üyeliği tartışmalarına göz atarken, özellikle enerji koridorunda yer alan Türkiye'de, enerji yatırımları açısından büyük öneme sahip Adana'ya da dikkat çekeceğiz." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz