'Çukurova GİAD geleceği kazandırıyor'

Çukurova GİAD'ın okul çağından itibaren tanıtımı için hayata geçirmek istediği turizm projesi Ünüvar'ı da heyecanlandırdı.

'Çukurova GİAD geleceği kazandırıyor'

Çukurova Genç İşadamları Derneği'nin (Çukurova GİAD), Adana'nın okul çağından itibaren tanıtımı için hayata geçirmek istediği turizm projesi, Ak Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar'ı da heyecanlandırdı. Ünüvar, "Gerçekten takdire şayan. Bu proje derneğiniz üyesi işadamları açısından baktığımızda para kazandırmaz ama geleceği kazandırır" dedi.

Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, Çukurova GİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Sakarya ve yönetim kurulu üyelerine 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Yönetimin 31 Mart'ta yapılan genel kurulda 2 yıllığına seçildiğini hatırlatan Çukurova GİAD Başkanı Sakarya, derneği tanıtıp, projeleri hakkında bilgi verdi. Çukurova GİAD'ın köklü bir geçmişe ve geleneklere sahip bir dernek olduğunu belirten Sakarya, geçmişten gelen geleneği sürdürerek, "Türkiye geleceğini konuşuyor", "Bilgi güçtür", kişisel eğitim toplantılarını sürdüreceklerini, dernek bünyesinde sosyal faaliyetleri daha ileri düzeye götürmek amacıyla kadın üyeler ve erkek üyelerin eşlerinin katılımıyla Kadın Platformu'nu oluşturduklarını söyledi. Nesillerin Adana'nın tarihini bilmeden, kenti tanımadan yetiştiğini kaydeden Sakarya, gelecek nesillere Adana'nın daha iyi tanıtılması için bir proje hazırlayacaklarını, bu çerçevede, çocukların da ilgisini çekecek şekilde bir kitapçık hazırlayıp, öğrencilere dağıtacaklarını bildirdi. Sakarya, "Öğrenciler bu kitapçıklarla Adana hakkında bilgi edinecekler. Bu bilgilerini, daha sonra onları bölgemizdeki tarihi, doğal ve turistik yerleri gezdirerek pekiştirmelerini, kentimize gelecek gerek yerli, gerekse yabancı her turiste karşı bir rehber gibi bilgi verecek şekilde Adana'yı tanımalarını sağlamak istiyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Çukurova GİAD yönetimini projeleri ve hiç yok olmayacağını düşündüğü heyecanları nedeniyle kutlayan Milletvekili Ünüvar da, "İddia ve hedef olmayan bir işte başarı olmaz. Görüyorum ki, iddialısınız ve hedefiniz de büyük. Ruhunuz gayet güzel. Ben 9 yaşından sonra Adana'da yaşamamış biriyim. Bürokrasiden siyasete geçtim. Belki siyasete geçtikten sonra Adana'nın bazı ilçelerini ilk kez gördüm. Bu bağlamda Adana'mızı tanımadan büyümek eksiklik denilebilir. Birçok çalışmanız olduğunu görüyorum. Adana için hazırlayacağınız bu proje, üyeniz işadamları açısından baktığımızda para kazandırmaz, ama, geleceği kazandırır. Çukurova GİAD bu bağlamda geleceği kazandırıyor" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz