Çukurova GİAD'tan, giyecek yardımıyla

Çukurova GİAD Kadın Platformu üyeleri,dezavantajlı ailelerin çocuklarını bayramlık giyecekler vererek sevindirdi.

Çukurova GİAD Kadın Platformu üyeleri, Uçan Balon Çocuk ve Gençlik Derneği’nin farklı mahallelerde belirlediği dezavantajlı ailelerin çocuklarını bayramlık giyecekler vererek sevindirdi.

Dernek bünyesinde sosyal faaliyetleri daha ileri düzeye götürmek için oluşturulup, kuruluşunun hemen ardından canla başla çalışan Çukurova GİAD Kadın Platformu üyeleri, çoğu, sokaklarda kağıt mendil satan ve kağıt toplayanlardan oluşan 50 çocuğa yardım amacıyla kolları sıvadı. Ramazan Bayramı öncesi, Uçan Balon Çocuk ve Gençlik Derneği yönetimi ile görüşüp, çocukların ayakkabı ve giyecekleriyle ilgili beden bilgilerini alan Çukurova GİAD'lı hanımlar, mağazadan çocuklar için bayramlık alışverişi yaptı. Satın alınan giyeceklerin yer aldığı hediye paketleri, Çukurova GİAD binasında çocuklara dağıtıldı. Dağıtım öncesi çocuklar kendilerini tanıttı, hayat hikayelerini anlattı. Onların anlatımlarıyla duygulanan Çukurova GİAD’lı hanımlar, bazı çocukların kendilerine hediye olarak sunduğu sürpriz şarkıları ile de keyifli anlar yaşadı. Uçan Balon Çocuk ve Gençlik Derneği yönetiminin de katıldığı bayramlık dağıtımında konuşan Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, çocukların gözlerinde geleceği, umudu ve yaşamı gördüğünü belirterek, "Bu çocuklarımız hem okuyorlar, hem de çalışıyorlar. Her biri ayrı bir meslek sahibi olmak istediklerini söylüyorlar. Bu kadar dar imkanlarla okuyup, çalışan çocuklarımızı, hatta şu an üniversitede okuyan gençlerimizi kutluyorum. Biz de Ramazan Bayramı nedeniyle kendilerine güzel bir jest yapmak istedik. Kadın Platformu üyelerimiz, bu çocuklarımızın bayramda büyüklerinin yanında kendilerini daha mutlu hissedecek kıyafetlerle çıkmaları isteğiyle bu hediyeleri aldılar. Çocuklarımızın ve ailelerinin bayramlarını kutluyorum. Uçan Balon Çocuk ve Gençlik Derneği vasıtasıyla zaman zaman bir araya geldiğimiz bu çocuklarımızla buluşmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: