Çukurova'da Vezneler Hafta Sonu Da Açık

Çukurova Belediyesi, Emlak ile İşyeri Çevre Temizlik Vergisi mükelleflerini cezalı duruma düşmemeleri konusunda uyardı.

Çukurova Belediyesi, Emlak ile İşyeri Çevre Temizlik Vergisi mükelleflerini cezalı duruma düşmemeleri konusunda uyardı.

Çukurova Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Emlak ile İşyeri Çevre Temizlik Vergisi 2. taksit ödeme süresinin 30 Kasım cuma günü mesai saati bitimi olduğu belirtildi.

Vergisini zamanında ödemeyen mükelleflerin cezalı duruma düşmemesi için Çukurova Belediyesi tarafından önlemler de alındı. Açıklamaya göre, mükellefler ödemelerini hafta sonu da dahil olmak üzere belediye hizmet binasındaki vezneler, Barış Manço Bulvarı üzerindeki Doğal Park ve İller Bankası Kavşağı Adnan Kahveci Bulvarı girişindeki belediye tahsilat şubelerine yapabilecek.

Reklam
Reklam

Veznelere gidemeyen mükelleflerin "www.cukurova.bel.tr" internet adresinden de yine sicil numaralarını girerek kredi kartı ile borçlarını ödeyebileceği bildirildi.

Muhabir: Aykut Ünlüpınar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: