Cumhurbaşkanı Adayı Ve Başbakan Erdoğan'ın Malatya Mitingine Doğru

Malatya Valisi Vasip Şahin, cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Malatya mitingiyle ilgili hazırlıkların tamamlandığını söyledi.

Malatya Valisi Vasip Şahin, cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Malatya mitingiyle ilgili hazırlıkların tamamlandığını söyledi. Şahin, Fırat Kalkınma Ajansı'nın kentteki hizmet binasında gerçekleştirilen toplantıda, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan'ın yarın düzenleyeceği Malatya mitingine yönelik tedbirlerin sorulması üzerine Şahin, Valilik olarak üzerlerine düşen güvenlik tedbirlerini almaları, seçimle ilgili hazırlıkları yapmaları ve bunların denetimine ya da icrasına yönelik işleri takip etmeleri gerektiğini belirterek, bu noktada hiçbir eksiklerinin bulunmadığını söyledi. Şahin, şunları kaydetti: "Malatya, Sayın Başbakanımızı ağırlamaya hazır. İnşallah, yarın güzel bir atmosfer olur. Güzel bir propaganda dönemi, günü geçirilir. Bu konuda vatandaşlarımızın da emniyet güçlerimize yardımcı olmasını bekliyoruz. Şu ana kadar tedbirlerin uygulanması noktasında hep Malatyalıların desteğini aldık. Biraz anlayış bekliyoruz. Tabii, kontrol noktalarında ister istemez arama yapmak, güvenlik nedeniyle bir takım tedbirler almak durumundayız. Vatandaşlarımızın o konuda bizlere anlayış göstermelerini, biraz sabırlı olmalarını özellikle rica ediyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz