Cumhurbaşkanı erdoğan ankara'ya gitti

Murat ÇAKIR / İSTANBUL, (DHA) CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, "CBK" adlı özel uçakla saat 16.30'da İstanbul'dan Ankara'ya gitti.

Murat ÇAKIR / İSTANBUL, (DHA) CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, "CBK" adlı özel uçakla saat 16.30'da İstanbul'dan Ankara'ya gitti. Erdoğan'ı, Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'nden, İstanbul Valisi Vasip Şahin ve diğer ilgililer uğurladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte, eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım da Ankara'ya gitti. KAMERA VE FOTOĞRAF MAKİNELERİ SEYYAR X-RAY CİHAZI İLE ARANDI Bu arada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı görüntüleyecek gazetecilerin kamera ve fotoğraf makineleri "seyyar" bir X-Ray cihazından geçirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: