Cumhurbaşkanı Erdoğan CZN Burak'ı ziyaret etti

Sosyal medyada paylaştığı yemek videolarıyla fenomen haline dönüşen 'CZN Burak' lakaplı Burak Özdemir'e gece sürprizi.... CZN Burak'ın yanına gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan burada bir süre sohbet etti. CZN Burak'ın oldukça heyecanlandığı o anlarda üzerinde 'Reis' yazılı pidenin kısa sürede hazırlanıp objektiflere yansıması ise geceye damgasını vurdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medyada paylaştığı yemek ve tatlılarla fenomen haline gelen 'CZN Burak' lakaplı Burak Özdemir'e sürpriz yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan makam arabasından çıkarak kısa bir süreliğine CZN Burak ile samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Etraftakilerin heyecanlı bakışları altında gerçekleşen görüşmede CZN Burak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çay ikramında bulunmak istedi. Erdoğan 'alacağım olsun' diyerek 'künefe satışları nasıl' diye sordu...

"SİZDEN SONRA SATIŞLAR ARTAR"

Oldukça heyecanlı olduğu görülen CZN Burak bu soru üzerine 'Sizden sonra satışlarımız artar Başkanım' diye karşılık verdi. CZN Burak personeli de dakikalarla sınırlı olan bu sohbete bir sürprizi yetiştirerek ilginç bir rekora imza attı. Lokanta çalışanları kısa bir sürede üzerine 'REİS' yazdıkları pideyi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bulunduğu yere yetiştirdi. CZN Burak ile Cumhurbaşkanı Erdoğan pideyi tutarak kameralara poz verdi.

CZN Burak kısa süren ziyaretin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'la vedalaşmadan önce cep telefonu ile selfie çekti. Etraftaki kalabalığın coşkulu alkışlarının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan makam arabasına binerek yoluna devam etti.

Anahtar Kelimeler: