Cumhurbaşkanı Erdoğan Mezun Olduğu Ilkokulda...

Özgür ALTUNCU - Yaşar KAÇMAZ - Özgür EREN / İstanbul, Cumhurbaşkanı Erdoğan, ziyareti sırasında bir sınıfa girerek, öğrencilere Çocuklar hayırlı

Özgür ALTUNCU - Yaşar KAÇMAZ - Özgür EREN / İstanbul, Cumhurbaşkanı Erdoğan, ziyareti sırasında bir sınıfa girerek, öğrencilere Çocuklar hayırlı olsun. Yeni eğitim-öğretim yılınız hayırlı olsun dedi.
Ardından, eşi ile birlikte bir sıraya oturan Cumhurbaşkanı, minik öğrencilerle bir süre sohbet etti.
Erdoğan, daha sonra tahtaya kalkarak, Bu resmi bakalım tanıyabilecek misiniz dedikten sonra, çerçeveli siyah-beyaz ilkokul fotoğrafını öğrencilere gösterdi, Bu kimin resmi diye sordu. Ön sırada oturan bir öğrenci, Biliyorum diye seslenince, Erdoğan Kim diye sordu. Öğrenci Erdoğan'ı parmağıyla gösterince, sınıftan alkış aldı.
Erdoğan, Evet, bu benim burada okurken resmim. Tabii bizim önlüklerimiz vardı, yakalarımız vardı dedi.
Cumhurbaşkanı, bir başka sınıfa girdiğinde de, Çocuklar nasılsınız diye sordu. Minikler İyiyiz cevabı verince, Erdoğan Kitapları aldınız mı diye sordu. Öğrenciler bir ağızdan Aldık cevabını verdi. Erdoğan bu kez de Satrançları aldınız mı diye sordu. Öğrenciler yine Aldık diye cevap verdi.
Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, en arka sıraya oturarak miniklerle bir süre sohbet etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz