Cumhurbaşkanı Gül, A Milli Kadın Voleybol Takımını tebrik etti

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın 2012 Londra Olimpiyatları vizesini alması nedeniyle bir...

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın 2012 Londra Olimpiyatları vizesini alması nedeniyle bir tebrik mesajı yayınladı.

Cumhurbaşkanı Gül, ay - yıldızlı ekibin Avrupa Kıtası Elemeleri'nde tüm maçlarını kazanarak birinci olması ve olimpiyatlara katılma hakkını elde etmesi nedeniyle, Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık’a bir telgraf gönderdi.

Cumhurbaşkanı Gül, Türk voleybol tarihinde bir ilki gerçekleştiren sporculara ve teknik kadroya tebriklerini ilettiği telgrafında Milli Takım'a 2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nda da başarılar diledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz