Cumhurbaşkanı Gül bayram namazını kıldı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Bayram Namazı’nı Ankara Kocatepe Camii’nde kıldı.

Cumhurbaşkanı Gül, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile kıldığı namazdan sonra gazetecilerin sorularını yanıtlarken önce vatandaşların bayramını kutladı. Gül, Bayram Mesajı’nda da dile getirdiği bir konuyu yineleyerek, “Vatandaşlarımdan şunu da rica ediyorum. Bugünlerde özellikle çevrelerinde bulunan şehitlerimizin ailelerine sahip çıkmalarını gazilerimizi ziyaret etmelerini hatırlatmak istiyorum” dedi.

Bugünlerde herkesin çok seyahat ettiğini kaydeden Cumhurbaşkanı Gül, “Bu seyahatlerde de herkesin çok dikkatli olması gerektiğini hatırlatmak istiyorum. Bayramları acıya çevirmeyelim. Bunun için biraz geç olsun işlerimiz ama acılı olmasın hep tatlı olsun. Tatlı bir bayram geçirelim hep beraber” dedi.

Reklam
Reklam

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bayramda herkesin birbirine saygı sevgi göstereceğini ve herkesin birbirini kucaklayıcı mesajlar vereceğini belirtirken, “Bayramda herkes birbirine saygı sevgi gösterecek ve herkes birbirini kucaklayıcı mesajlar verecek. Bayram günleri hepimizin bir daha her şeyi gözden geçirmemiz muhasebe yapmamız gerekir” dedi. (ANKA)