Cumhurbaşkanı Gül, Bingöl Üniversitesi'ni Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Gül, Bingöl Üniversitesi'ni ziyaret etti. Bingöl Üniversitesi girişinde öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan...

Cumhurbaşkanı Gül, Bingöl Üniversitesi'ni ziyaret etti.

Bingöl Üniversitesi girişinde öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Cumhurbaşkanı Gül, araç içerisinden öğrencilere el salladı.

Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gıyasettin Baydaş tarafından rektörlük binası önünde karşılanan Gül, makama çıkarak, üniversite hakkında bilgi aldı. Rektör Baydaş ise ziyarette Cumhurbaşkanı Gül'ün üniversite ziyaretinden dolayı 700 çam fidanı diktiklerini ifade etti.

Üniversite ziyaretinden sonra karayolu ile Muş'a geçmek için hareket eden Cumhurbaşkanı Gül, daha sonra özel uçağı ile İstanbul'a hareket edecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: