Cumhurbaşkanı Gül, Çanakkale Ziyaretini Twitter'da Paylaştı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çanakkale'ye yaptığı ziyaretle ilgili izlenimlerini ve fotoğraflarını sosyal paylaşım sitesi twitter'da paylaştı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çanakkale'ye yaptığı ziyaretle ilgili izlenimlerini ve fotoğraflarını sosyal paylaşım sitesi twitter'da paylaştı.

Cumhurbaşkanı Gül, Çanakkale ziyaretiyle izlenimlerini twitter'da paylaştı. Cumhurbaşkanı Gül, "Herkese iyi pazarlar. Dün ve önceki gün eşimle birlikte Çanakkale ziyareti yaptık. Her ilde olduğu gibi Çanakkale'de de hayırseverlere plaket takdim ettim. Kordon boyunda şehrin ileri gelenleri ile kısa bir yürüyüş yaptık. Halkın yoğun ilgisi ile karşılaştık. Herkes bize gül verdi. İbrahim Bodur beyin fabrikasına giderken Çan'ın içinden geçtik. Bütün ilçe halkı bizi sevgi ile karşıladı. Herkese teşekkür ediyorum. Dün Gökçeada'ya geçtik. Ada bir taraftan gelişirken, diğer yandan güzelliğinin korunması önemli, bunu herkese hatırlattım. Rum vatandaşlarımızın yaşadığı Zeytinlik köyüne gittik ve orada bize meşhur dibek kahvesini Efi Hanım ikram etti. Çanakkale ve şehit kelimeleri adeta birbiriyle özdeşleşmiş. Şehitliğimizi ziyaret ettik ve tüm şehitlerimizi rahmet, minnetle andık. Şehitlikte, Anadolu'nun dört bir yanından binlerce genç yaşta vatandaşımızı görmek beni çok mutlu etti. Silahlı Kuvvetlerimizin sancak merasimlerinin çok ayrı bir değeri ve önemi vardır. Alaylara sancağı cumhurbaşkanları verir ve sancak askerin şerefi ve namusudur. İkinci Kolordu İstihkam Alayı'na tevdi ettiğim sancak merasiminde Genelkurmay Başkanımız ve Kara Kuvvetleri Komutanımız da vardı. Göğsümüzü kabartan muhteşem bir askeri merasim yapıldı" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz