Cumhurbaşkanı Gül, Hollanda Kraliçesi Beatrix’i Törenle Karşıladı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Hollanda ve Türkiye arasındaki diplomatik ilişkilerin 400. yıldönümü münasebetiyle Ankara’ya gelen Hollanda...

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Hollanda ve Türkiye arasındaki diplomatik ilişkilerin 400. yıldönümü münasebetiyle Ankara’ya gelen Hollanda Kraliçesi Beatrix’i resmi törenle karşıladı.

Cumhurbaşkanı Gül, diplomatik ilişkilerin 400. yıldönümü dolayısıyla Ankara’ya gelen Hollanda Kraliçesi Beatrix’i Çankaya Köşkü Büyük Şeref kapısında karşıladı. Karşılama töreninde Cumhurbaşkanı Gül’e eşi Hayrünnisa Gül de eşlik etti.

Karşıla törenin ardından Gül ve Hollanda Kraliçesi Beatrix başbaşa görüşmeye geçti. Görüşmenin ardından Cumhurbaşkanı Gül, Çankaya Köşkü’nde Beatrix onuruna akşam yemeği verecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: