Cumhurbaşkanı Gül, Nevşehir Heyetini Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş ile Milletvekilleri Ahmet Erdal Feralan, Ebubekir...

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş ile Milletvekilleri Ahmet Erdal Feralan, Ebubekir Gizligider, Murat Göktürk, Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç ile Nevşehirli hayırseverlerden oluşan heyeti, Çankaya Köşkünde kabul ederek bir süre görüştü.

Nevşehir Üniversitesi'ndeki fakülte ve yüksek okul binalarının yapımında emeklerini esirgemeyen hayırsever işadamları ve sanayicilerin yanı sıra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız, Ticaret Borsası Başkanı Tuncer Gök, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı İsmail Ördü, ve Baro Başkanı Fahri Korucu ile Yardımseverler Derneği Başkanı Fatma Bay'ın da hazır bulunduğu ziyarette Cumhurbaşkanı Gül , Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş'dan ilin sorunları ve ildeki gelişmeler hakkında bilgiler aldı.

Reklam
Reklam

Cumhurbaşkanı Gül'e Nevşehir heyetinin hediyelerinin takdiminin ardından Çankaya Köşkü'ndeki ziyaret, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: