Cumhurbaşkanı Gül, Şerafettin Elçi'nin Vefatı Dolayısıyla Mesaj Yayınladı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Katılımcı Demokrasi Partisi (KADEP) Genel Başkanı ve Diyarbakır Bağımsız Milletvekili Şerafettin Elçi'nin...

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Katılımcı Demokrasi Partisi (KADEP) Genel Başkanı ve Diyarbakır Bağımsız Milletvekili Şerafettin Elçi'nin vefatı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Cumhurbaşkanı Gül, Elçi'nin akciğer ve solunum yetmezliğine bağlı kalp durması nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefatı dolayısıyla mesaj yayımladı. Gül, mesajında şunları kaydetti:

"KADEP Genel Başkanı ve milletvekilimiz Şerafettin Elçi'nin vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Elçi, üstlendiği görevlerde ülkeye önemli hizmetlerde bulunan değerli bir devlet ve siyaset adamıdır. Deneyimli bir isim olarak, sorunların diyalogla çözülmesi, ülkedeki barış ve kardeşlik ortamının pekişmesi için yoğun gayret gösteren Şerafettin Elçi'nin eksikliği, siyaset dünyamızda her zaman hissedilecektir. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve milletimize başsağlığı diliyorum."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: