Cumhurbaşkanı Gül’den Çankırı Belediyesi'ne Ziyaret

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çankırı Belediyesi’ni ziyaret etti.Daha önce bir çok kez geldiği Çankırı’ya cumhurbaşkanı olarak...

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çankırı Belediyesi’ni ziyaret etti.

Daha önce bir çok kez geldiği Çankırı’ya cumhurbaşkanı olarak gelmekten mutluluk duyduğunu dile getiren Gül, bu mutluluğu Çankırılıların da duyduğunu söyledi. Yağmurlu bir havada vatandaşların gösterdiği sevgi ve muhabbete teşekkür eden Gül, “Ankara’ya yakın olmanın avantajlarını toplama dönemi geldi. Daha önceki yıllarda dezavantajını yaşadı Çankırı. İnsanlar gitti. Ankara’da her 20 kişiden birisi Çankırılı. Buranın gelişmesi, imarı, burayı cazibe merkezsi yapacak. Ankara’dan buraya dönüşleri başlatacak” dedi.

Reklam
Reklam

Şehirleri güzelleştirenlerin belediye başkanları olduğunu dile getiren Gül, vizyonlar geniş olduğunda şehirlerin de aynı oranda geliştiğini belirtti. Gül, o bakımdan belediyelere önem verdiklerini kaydetti. Yerel yönetimlerle ilgili çok güzel çalışmalar yapıldığını kaydeden Gül, tüm bunların şehirlerin yaşanır hale getirdiğini kaydetti.

Belediye Başkanı İrfan Dinç ise, “28 yıl aradan sonra bizi şereflendirmeniz çok mutlu. Ziyaretiniz anısına ağaç dikimi yaptık. Yine ziyaretiniz anısına geçen yıl bin 500 öğrencimize 100 TL’lik alışveriş kuponu veriyorduk, bu sayıyı 2 bine çıkardık” diye konuştu.

Bunun üzerine Cumhurbaşkanı Gül, Belediye Başkanı İrfan Dinç’e teşekkür etti. Cumhurbaşkanı Gül, daha sonra şeref defterini imzaladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: