Cumhurbaşkanı Gül'den şike değerlendirmesi: Bu yasayla ilgili rahatsızlığım var

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, kamuoyunda şike yasası olarak bilinen 'Sporda Şiddet Yasası’nın değiştirilmesinden rahatsız olduğunu açıkladı....

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, kamuoyunda şike yasası olarak bilinen 'Sporda Şiddet Yasası’nın değiştirilmesinden rahatsız olduğunu açıkladı.
Kırgızistan’a hareketinden önce Esenboğa Havalimanı’nda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Gül, Sporda Şiddet Yasası’ndaki değişikliğin onay için Çankaya Köşkü’ne gönderildiğinin hatırlatılması üzerine, "Bu yasayla ilgili rahatsızlığım var.’’ dedi.
Yasanın 6 ay önce çıktığını hatırlatan Gül, "Söz konusu yasayla ilgili rahatsızlığım var. 6 ay önce çıkmış bir yasanın daha düzgün bir şekilde çıkması gerekiyordu." diye konuştu.
Gül, "Bugün ilk uygulama ile değişikliğin incelenmesini gerektiriyor. Ben de şu anda bunu inceletiyorum.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz