Cumhurbaşkanı Olmayan Abdullah Gül, Öğretmen’lere Vefa Yemeği Verdi

İzmir’in Kemalpaşa İlçesinde, Yamanlar Bedri Şaşal Koleji Okul Müdürü Abdullah Gül’ün ev sahipliğinde, 24 Kasım...

İzmir’in Kemalpaşa İlçesinde, Yamanlar Bedri Şaşal Koleji Okul Müdürü Abdullah Gül’ün ev sahipliğinde, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilçedeki öğretmenlere yemek verildi. Müdür Gül yemekte, Cumhurbaşkanı’na hem aynı ad ve soyad, hem de benzerliği ile dikkatleri üzerine çekti.

Yemeğe, Kemalpaşa Kaymakamı Yüksel Topal, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Özgür Özgü, Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis Murat ve Öğretmenler katıldı. Yemek sonrası konuşan Müdür Gül, "Kutsal bir görev yapıyoruz.Yeni nesilleri ancak öğretmenler yetiştirecektir. Vicdanlı öğretmenler ile dünyada muasır medeniyetlerde yerimizi alacağımıza inanıyorum. Eğitime yapılan yatırım hiçbir zaman boş değildir. Tüm meslektaşlarımın bu anlamlı gününü kutluyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: