Cumhurbaşkanı Seçimi

İZMİR (AA) - İzmir Rizeliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri, Cumhurbaşkanı seçilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için kurban kesti.

İZMİR - İzmir Rizeliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri, Cumhurbaşkanı seçilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için kurban kesti. Dernek başkanı Yusuf Yıldırım, yaptığı açıklamada, dünkü seçimler sonucunda ilk turda cumhurbaşkanı seçilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için Eşrefpaşa'daki lokallerinde kurban kestiklerini belirtti. Rizeli olan Erdoğan'ın uzun yıllardır Türkiye'ye yaptığı hizmetlerin ortada olduğunu kaydeden Yıldırım, Erdoğan'ın cumhurbaşkanı olarak da Türkiye'yi kalkındırmayı sürdüreceğini bildirdi. Dernek başkan yardımcısı İslam Yıldırım da İzmir'deki Rizeliler olarak cumhurbaşkanlığına seçilen Recep Tayyip Erdoğan'a geçmişte olduğu gibi bundan sonra da desteklerinin devam edeceğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz