Cumhurbaşkanı Seçimi

DENİZLİ (AA) - Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Türkiye'nin, 12 yıllık istikrar döneminden sonra yeni bir döneme girdiğini belirtti. 

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Türkiye'nin, 12 yıllık istikrar döneminden sonra yeni bir döneme girdiğini belirtti. Akyol, cumhurbaşkanı seçimiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Yeter söz milletin" diyerek yola çıkan ve "bu yolda karar da milletindir" diyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın halkın seçtiği ilk cumhurbaşkanı olduğunu ifade etti. Milletin, geleceğini ve istikrarı düşünerek, tercihini Recep Tayyip Erdoğan'dan yana kullandığını dile getiren Akyol, şunları kaydetti: "Milletimiz geleceğine oy vermiş, geleceğini ve istikrarını garanti altına almıştır. Türkiye'nin birleştirici gücü, geleceğin mimarı olan 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ülkemiz, 12 yıllık istikrar döneminden sonra yeni bir döneme girmiş bulunmaktadır. Hedefimiz, 'Milli İrade Milli Güç' ile 2023'tür. 10 Ağustos 2014 Cumhurbaşkanı seçimi sonucunda milletin adamı Sayın Başbakanımız'ın 12. Cumhurbaşkanlığına seçilmesinin ilçemize, Denizlimize, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını dilerim."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz