Cumhurbaşkanı Seçimi

SİVAS (AA) - AK Parti Suşehri İlçe Başkanı Rüstem Yüce, Suşehri halkına cumhurbaşkanı seçimi için verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

SİVAS - AK Parti Suşehri İlçe Başkanı Rüstem Yüce, Suşehri halkına cumhurbaşkanı seçimi için verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Yüce, yaptığı yazılı açıklamada, cumhurbaşkanı seçiminde millet iradesinin tecelli ettiğini belirterek, "Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti'nin 12. cumhurbaşkanı olarak seçimlerden başarıyla çıkmıştır. Türkiye kazanmıştır, Sivasımız, Suşehrimiz kazanmıştır, milletimiz kazanmıştır" ifadesini kullandı. Seçim çalışmalarında emek veren herkese teşekkür eden Yüce, şunları kaydetti: "Suşehrili hemşehrilerime destekleri için teşekkür ediyorum. Suşehri halkı yüzde 81,61 oy oranıyla kendine yakışanı yaparak Başbakan'ına bir kez daha sahip çıkmıştır. Seçimlerin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: