Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru

Memur-Sen Konya İl Temsilcisi Latif Selvi, cumhurbaşkanı seçiminde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleme kararı aldıklarını açıkladı.

Memur-Sen Konya İl Temsilcisi Latif Selvi, cumhurbaşkanı seçiminde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleme kararı aldıklarını açıkladı. Selvi, 12. cumhurbaşkanının doğrudan milletin oylarıyla seçilecek olmasını önemli bulduklarını belirtti. Milletin oylarıyla seçilecek ilk cumhurbaşkanının yeniden büyük Türkiye davalarının öncüsü olma sorumluluğunu üstleneceğini ifade eden Selvi, "Türkiye sadece milletimiz için değil medeniyet havzamızdaki bütün ülke ve toplumlar için yeni ufuk ve umutların öznesi olmak durumundadır. Artık, Türkiye başka coğrafyaların yaralarını saran, mazlumlarına kol kanat geren, zulme ve zalime karşı sessiz kalmayan bir ülkedir. Cumhurbaşkanının halkın oylarıyla seçilecek olmasını, millet egemenliğine ve milletin takdirine bağlılığın bir göstergesi olarak kabul ediyoruz" dedi. Baskılar karşısında silik kalıp vesayete boyun eğen veya ideolojik yaklaşımla millete ve onun değerlerine savaş açmaktan çekinmeyen bir cumhurbaşkanı istemediklerini vurgulayan Selvi, "Türkiye'nin bu dönüşüm sürecine özgürleşme ve demokratikleşme iradesine, vesayetin deşifresine ve tasfiyesine öncülük eden dünya mazlumlarının sesi ve nefesi olan, zulme ve zalime karşı diplomasinin sahte nezaketine sığınmadan tepki verebilen, Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğiz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz