Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru

 CHP, MHP, DSP, DP ve DYP’nin Ereğli ilçe başkanları bir araya gelerek Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu için destek çağrısında bulundu. 

CHP, MHP, DSP, DP ve DYP’nin Ereğli ilçe başkanları bir araya gelerek Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu için destek çağrısında bulundu. CHP Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal, Bozhane mevkisindeki bir kafeteryada düzenlenen basın toplantısında, Türkiye'nin cumhuriyet tarihinin en önemli seçimlerinden birine hazırlandığını belirtti. Beş partinin ortak noktada buluştuğunu anlatan Kartal, "Bayrak, Kur’an ve ekmek gibi halkımızın en büyük ortak kutsal değerlerinin Ekmeleddin İhsanoğlu’nun kişiliğinde daha bir anlam kazandığını düşünüyoruz. Bu nedenle partisi ve siyasi görüşü ne olursa olsun 10 Ağustos’ta İhsanoğlu’nun etrafında bütünleşeceğiz. Köyde, kentte yaşayan tüm Ereğli halkını Türkiye için Ekmeleddin İhsanoğlu’nu desteklemeye çağırıyoruz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: