Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru

GAZİANTEP (AA) - Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşmasının huzur ve güvenle mümkün olacağını söyledi.

"Saygı ve ekmek için varız" İhsanoğlu, seçim çalışmalarında kullandığı "Ekmek için İhsanoğlu" sloganına da açıklık getirdi. Kur'an, ekmek ve bayrağın kutsal olduğunu hatırlatan İhsanoğlu, "Biz, 'ekmek Kur'an hakkı için' deriz. Bu kutsalları hatırlatmak istiyoruz. Bu manaların tekrar canlı ve diri şekilde varlığını sürdürmesini istiyoruz. Ekmek hem fiil hem isimdir. Fiil olarak sevgi ekmeliyiz. Düşmanlık, zıtlık, kötüleşme, ötekileştirme değil, sevgi ve saygı ekelim. Birbirimize tepeden kibirle bakmamalıyız. Saygı ve ekmek için varız. Ayrılık peşinde değiliz, birlik ekmeliyiz. Toplum daha ileri gitsin istiyoruz. Büyük Türkiye hedefi gerçekleşsin istiyoruz. Hayattaki mücadele ekmek paramızı kazanmaktan ibarettir" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: