Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru

 Trabzon'da çeşitli sivil toplum kuruluşları tarafından cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek için "Milletin Adamına Destek Platformu" kuruldu.

Trabzon'da çeşitli sivil toplum kuruluşları tarafından cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek için "Milletin Adamına Destek Platformu" kuruldu. Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde bir araya gelen platform üyeleri, 10 Ağustos'ta yapılacak cumhurbaşkanı seçimlerinde Erdoğan'a destek olacaklarını kamuoyuyla paylaştı. Platform üyesi Hayrettin Gurbetli, yaptığı konuşmada, cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek olma adına Milletin Adamına Destek Platformu'nu kurduklarını söyledi. Gurbetli, platform üyelerinin cumhurbaşkanı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'a destek olacaklarını belirterek, şunları kaydetti: "Bizler platform üyeleri olarak Türkiye'yi dönüştüren, reformları ile ülkemizi dünyada önemsenen ülkelerden biri haline getiren, özgürlük alanlarını genişleten, demokratikleşme iradesini sürdüren, vesayeti sona erdiren ve hiçbir vesayete izin vermeyen, mazlumların dünyada neredeyse tek sesi, nefesi haline gelen, zulüm karşısında gizlenmeyen, zalime karşı diklenen, çözüm süreciyle Türk-Kürt kardeşlik hukukunu yeniden pekiştirmek isteyen, milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğimizi beyan ediyoruz. Trabzonlulardan da 10 Ağustos seçimlerinde oylarını yeni Türkiye için kullanmalarını istiyoruz. Trabzon halkını bir kez daha milletin adamının arkasında durmaya davet ediyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz