Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, AK Parti İl Başkanlığınca düzenlenen mahalle toplantısında vatandaşlarla buluştu.

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, AK Parti İl Başkanlığınca düzenlenen mahalle toplantısında vatandaşlarla buluştu. Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Diriliş Mahallesi ve çevre semtlerden vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen ikinci bölge toplantısında, Belediye Başkanı Aydın, AK Parti hükümetiyle Türkiye'nin her anlamda çağ atladığını ifade etti. AK Parti iktidarında demokrasi, sağlık, eğitim, ulaşım ve birçok alanda yapılan düzenlemeler ve yeniliklerden bahseden Aydın, insanların hizmetleri gördüğünü ve bu yüzden cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a oy vereceklerine inandığını kaydetti. Aydın, gelecek nesillere daha güzel bir ülke bırakmak için cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a vatandaşlardan destek istedi. Toplantıya, AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kuzu, Kadın Kolları Başkanı Şadiye Öztürk, Gençlik Kolları Başkanı Murat Toraman, belediye başkan yardımcıları, il genel meclisi üyeleri, belediye meclisi üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: