Cumhurbaşkanı Seçiminin Ardından

 AK Parti Aksaray İl Başkanı Fatih Yıldırıcı, "12. Cumhurbaşkanı seçimlerinde kazanan ülkemiz, milletimiz ve devletimiz olmuştur'' dedi.

AK Parti Aksaray İl Başkanı Fatih Yıldırıcı, "12. Cumhurbaşkanı seçimlerinde kazanan ülkemiz, milletimiz ve devletimiz olmuştur" dedi. Yıldırıcı, yaptığı açıklamada, 12. Cumhurbaşkanı seçimlerinde milletin kendi cumhurbaşkanını kendisinin seçtiğini belirtti. Milli irade ve demokrasinin bir kez daha kazandığını ifade eden Yıldırıcı, şu ifadeleri kullandı: "12. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kazanan ülkemiz, milletimiz ve devletimiz olmuştur. İlk turda kesin olmayan sonuçlara göre; yüzde 51.80 oy oranıyla Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti'nin 12. Cumhurbaşkanı oldu. Aksaray, Türkiye genelinde aldığı yüzde 74 oy oranıyla rekor kırmıştır. Tüm iller içerisinde Türkiye'de 5. oldu. Bu başarı, tüm Aksaray'lılarındır. 12. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, ülkemize ve tüm İslam coğrafyasına hayırlı olsun."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: