Cumhurbaşkanı'ndan 1 Mayıs Mesajı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "1 Mayıs'ların, geçmişin acı hatıralarının geride bırakılarak, yüzlerin güldüğü, geleceğe umutla baktığımız...

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "1 Mayıs'ların, geçmişin acı hatıralarının geride bırakılarak, yüzlerin güldüğü, geleceğe umutla baktığımız bir gün olarak toplum hayatındaki yerini almasını temenni ediyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. "Emeğin, alın terinin kutsallığını yansıtan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün, çalışma barışını güçlendirmesini, toplumumuzda dostluk ve dayanışmayı artırmasını, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesini diliyorum" diyen Cumhurbaşkanı Gül, "Çalışan, üreten kesimlerin beklentilerinin ve taleplerinin karşılanması, sorunlarına çözüm üretilmesi, hiç şüphe yoktur ki, ülkedeki huzurun ve istikrarın temel unsurlarından birini oluşturmaktadır" dedi.

Reklam
Reklam

Türkiye'nin çalışma hayatında da en ileri standartlara ulaşmak için son yıllarda önemli adımlar attığını ve önümüzdeki dönemde de ihtiyaç duyulan reformları kararlılıkla hayata geçireceğini söyleyen Cumhurbaşkanı Gül, şunları kaydetti:

"Her zaman ve her şartta sağduyuyu koruyarak, karşılıklı anlayış, uzlaşma ve diyalog içerisinde hareket ederek, dile getirilen tüm sorunların üstesinden geleceğimiz kanaatindeyim. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün, özüne ve anlamına uygun olarak, bir bayram havasında, bir şenlik ortamında kutlanması konusunda tüm kesimlerin sorumluluk içinde hareket edeceklerine inanıyorum.

1 Mayıs'ların, geçmişin acı hatıralarının geride bırakılarak, yüzlerin güldüğü, geleceğe umutla baktığımız bir gün olarak toplum hayatındaki yerini almasını temenni ediyorum. Emek ve Dayanışma Günü'nde bütün çalışanlarımıza tebriklerimi iletiyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: