Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Yine İzmir'den Geçecek

Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu hazırlıkları ile ilgili İzmir Gençlik Hizmetleri ve...

Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu hazırlıkları ile ilgili İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan’ı ziyaret etti.

21 - 28 Nisan tarihlerinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun 27 Nisan’da yapılacak olan İzmir - Selçuk Etabı ile ilgili görüşmenin yapıldığı ziyarette Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, “İl Müdürümüz Metin Kaplan’ı uzun yıllardır tanıyorum. Niğde’de bisiklet ile ilgili çok güzel faaliyetlerde bulunduk. İzmir’de de bisiklet branşında bir hareketlenme başladı. Daha da iyi olacağına inanıyorum. Bu sene düzenleyeceğimiz Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun 27 Nisan’da gerçekleştirilecek olan etabı İzmir’de olacak, İl Müdürümüzle birlikte bu etabı en iyi şekilde gerçekleştireceğimize inanıyorum” dedi.

Reklam
Reklam

İl Müdürü Metin Kaplan ise, “Bisiklet Federasyonu Başkanımız Emin Müftüoğlu’na ziyaretinden dolayı teşekkür ederim. Çok önemli bir organizasyon olan Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun İzmir Etabı ile ilgili görüştük. Ülkemizin ve yöremizin tanıtımı için Dünya televizyonlarının da yakından takip ettiği Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu turizm amaçlı bir faaliyet, İzmir için çok büyük bir fırsat. Etabın, eksiksiz bir şekilde gerçekleşmesi için elimizden gelen çabayı göstereceğiz” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: