Cumhurbaşkanlığı’ndan Şehit Yakınları Ve Gaziler Onuruna İftar

Cumhurbaşkanlığı, şehit yakınları ve gaziler onuruna verilen geleneksel iftar davetlerine bu yıl da devam edileceğini...

Cumhurbaşkanlığı, şehit yakınları ve gaziler onuruna verilen geleneksel iftar davetlerine bu yıl da devam edileceğini bildirdi.

Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, şehit yakınları ve gaziler onuruna verilen geleneksel iftar davetlerine bu yıl da devam edileceği belirtildi. Yarın gerçekleştirilecek programa, mutat olduğu üzere son bir yıl içerisinde 3713 sayılı Terörle Mücadele Kanunu ve 2330 sayılı Nakdi Tazminat ve Aylık Bağlanması Hakkında Kanunlar kapsamında Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan şehitlik veya gazilik maaşı alan kişiler ve aile fertlerinin davet edildiği bildirildi. Dolmabahçe Sarayı'nda verilecek iftar yemeğine 53 ilden 310 şehit ailesi mensubu ve gazinin katılacağı ifade edildi. Şehit aileleri ve gazilerin yaşadıkları illerden İstanbul'a ulaşımları ve illerine dönüşleri ile İstanbul'da ağırlanmalarının Cumhurbaşkanlığı ve ilgili valiliklerce sağlanacağı ve davetlilerin İstanbul’da bulunacakları süre zarfında kendileri için hazırlanan kültürel programa da iştirak edeceği kaydedildi.

Reklam
Reklam

Şehit yakınları ve gazilere ilişkin konuları yakından takip eden Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün bu vesileyle Türkiye için hayatlarını feda eden şehit aileleri ve gazilerle biraraya gelecek olmaktan büyük mutluluk duyduğu bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: