Cumhuriyet Bayramı Gediz'de Coşkuyla Kutlandı

Cumhuriyet Bayramı Gediz'de coşkuyla kutlandı.Gediz'de, 28 Ekim Pazar günü saat 13.00'de Kaymakamlık binası önünde yapılan...

Cumhuriyet Bayramı Gediz'de coşkuyla kutlandı.

Gediz'de, 28 Ekim Pazar günü saat 13.00'de Kaymakamlık binası önünde yapılan çelenk sunumu ile başlayan Cumhuriyetin Kuruluşunun 89. Yıl Dönümü Kutlamaları, 29 Ekim Pazartesi günü İlçe Kaymakamlığında yapılan resmi kabul ve kokteylin ardından Cumhuriyet Caddesindeki Belediye Hizmet Binası önünde gerçekleştirilen kutlama törenleriyle devam etti.

Gediz Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, İlçe Garnizon Komutanı Üsteğmen Evren Ünlü, Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy, daire amirleri ve kalabalık halk topluluğunun katıldığı törende, önce Atatürk ve silah arkadaşları için saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu.

Reklam
Reklam

İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaparak tüm vatandaşların Cumhuriyet Bayramını kutladı.

Çeşitli okullardan öğrencilerin okudukları şiirler ve Mustafa Necib Alayeli (MNA) Anadolu Lisesi Halk Oyunları Ekibinin gösterilerini ile devam eden Cumhuriyetin Kuruluşunun 89. Yıl Dönümü Kutlamaları, halkın büyük bir ilgiyle izlediği MNA Anadolu Lisesi Bando Takımının tören geçişiyle sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: