Cumhuriyet Bayramı kutlamaları

Çorum'un Osmancık İlçesi' nde Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Başladı

Çorum Osmancık'ta, Cumhuriyet Bayramı kutlamaları "Cumhuriyet yürüyüşü" ve Anıta çelenk sunumu ile başladı.

Osmancık'ta, Cumhuriyet Bayramının 89. yılı kutlamaları, okullardan Bayrak, Flama ve öğrenci gruplarının katılımı ile "Cumhuriyet yürüyüşü" yapılarak, ardından Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başladı.

Osmancık Belediye Başkanlığı binası önünden başlayan Cumhurieyet yürüyüşüne, Kaymakam İbrahim Küçük, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen İrfan Kıymaz, Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, okul ve daire müdürleri ile öğrenciler katıldı.

Reklam
Reklam

Hükümet Konağı Kaymakamlık binası bahçesinde sona eren yürüyüş sonrası Osmancık Kaymakamı İbrahim Küçük, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen İrfan Kıymaz ve Belediye Başkanı Bekir Yazıcı Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasının ardından İlk tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'mızın okunmasıyla sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: