Cumhuriyet Bayramı'nda Şarkışla'da "Cumhuriyet Konseri" Verilecek

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Şarkışla'da "Cumhuriyet Konseri" düzenlenecek.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Şarkışla'da "Cumhuriyet Konseri" düzenlenecek.

Şarkışla Kaymakamı Davut Gül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cumhuriyetin 89. kuruluş yıl dönümü olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı vatandaşlarla coşkuyla kutlamak için "Cumhuriyet Konseri" programı düzenleyeceklerini belirtti.

Özellikle çiftçilerin ve esnafın, yoğun geçirdikleri yaz sezonundan sonra Cumhuriyet Konseri ile yorgunluğunu atabileceğini ifade eden Gül, "Bu Cumhuriyet Bayramı'nda ayrı bir coşkuyu hep beraber yaşamış olacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Cumhuriyet Konseri'ni ilçede sabah yapılacak törenin ardından Şehir Stadyumu'nda gerçekleştirmeyi planladıklarını anlatan Gül, hava şartlarının iyi olmaması durumunda ise konserin spor salonunda yapılacağını bildirdi.

Muhabir: Kemal Erdoğmuş / Tuba Karahan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: