Cumhuriyet Haykırış’ın Tayini Ankara’ya Çıktı

Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinde 5 Ağustos 2009 tarihinden bu yana görev yapan Cumhuriyet Savcısı Gürhan Haskırış...

Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinde 5 Ağustos 2009 tarihinden bu yana görev yapan Cumhuriyet Savcısı Gürhan Haskırış Ankara’ya Tetkik Hakimi olarak tayin oldu.

Adliye çalışanları tarafından Savcı Gürkan Haskırış’a veda yemeği düzenlendi. Yemeğe; Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, Hakim Hamdiye Okudan, Hakim Zuhal Bilgiç, bir süre önce Şarköy Cumhuriyet Savcılığı görevinden Gelibolu Cumhuriyet Savcılığı görevine atanan Yeşim Can, Cumhuriyet Savcısı Onur Rifat Atılgan, Yazı İşleri Müdürü Birsen Pala ve adliye personeli katıldı.

Reklam
Reklam

Yemeğin sonunda, Belediye Başkanı Süleyman Altınok, Şarköy’ü simgeleyen seramik bir tabakla birlikte, içinde ilçenin tanıtımına yönelik yayınların bulunduğu çantayı Savcı Gürhan Haskırış’a vererek “Biz sizleri artık Şarköylü olarak kabul ediyoruz. Şarköy’ü unutmamanız için seramik tabağı evinizin güzel bir köşesine asarsanız beni mutlu edersiniz. Şarköy hakkında hazırlatmış olduğumuz yemek kitabı, tanıtım kitap ve diğer kitaplarla da bizleri unutmazsınız.” dedi.

Cumhuriyet Savcısı Gürhan Haskırış ve Evronosbey İlköğretim Okulu’nda sınıf öğretmeni olan eşi Elif Haskırış, Şarköy’ü hiçbir zaman unutmayacaklarını ifade ederek “Şarköy’de görev yaptığım süre içinde askerliğimi de tamamladım. Henüz 1 yıl görev sürem olmasına rağmen, tayinimi istedim. Tayinim Ankara’ya Adalet Bakanlığı Kanunlar Genel Müdürlüğü’ne çıktı. Şarköy’e fırsat buldukça gelmek isteriz. Burada eşimle birlikte iyi bir görev süresi geçirdik, güzel izlenimlerle ayrılıyoruz.” dedi.

Yemeğin ardından adliye çalışanlarıyla birlikte toplu bir fotoğraf çekilindi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: