Cumhuriyet İlk Ve Ortaokulu’ndan Başkan Kocadon'a Teşekkür Plaketi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bulunan Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Hacı Gergelli Bodrum Belediye Başkanı Mehmet...

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bulunan Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Hacı Gergelli Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a okullarına verdikleri destekler için teşekkür plaketi takdim etti.

Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulu'nda gerçekleşen törene Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, okul müdürü Hacı Gergelli, Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri Hüseyin Yıldızhan ve Vedat Bozbey ile Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulu okul aile birliği üyeleri katıldı.

Başkan Mehmet Kocadon Bodrum Belediyesi tarafından yeniden yapılan okul tuvaletlerini inceledi, yapılan çalışmalar hakkında okul müdüründen bilgiler aldı. Müdür Gergelli törende yaptığı açıklamada önceki tuvaletlerin çok eski, yetersiz ayrıca sağlık açısından da olumsuz olduğunu, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un eğitim kurumlarına verdiği destekle daha modern, daha çok öğrencinin kullanabileceği, içinde duşların da olduğu sağlıklı tuvaletlere kavuştuklarını belirtti. Bodrum Belediyesi'nin sadece tuvaletlerini yeni baştan yapmakla kalmadığını ayrıca fotokopi-faks-tarama özelliği bulunan bir cihazın alındığını, küçük yıldız voleybol takımının Bodrum ve Muğla dışına gidiş gelişleri için araçları sağladığını da aktaran müdür Hacı Gergelli güvenlik kamera sistemi ve okul giriş kapısına öğrencilerin yağmurdan etkilenmemesi için yağmur sundurmasını Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un yaptırdığını sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Hacı Gergelli, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a okullarına verdikleri tüm bu desteklerden dolayı öğrenciler ve veliler adına teşekkür ederek bir plaket takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: