Cumhuriyet İlköğretim Okulu Okul Öncesi Öğrencileri Yapay Duvar Tırmanışı Gerçekleştirdi

Trabzon'da Merkez Cumhuriyet İlköğretim Okulu ve Biltepe Doğa Sporları İhtisas Kulübü ile KTÜ Dağcılık Kulübü'nün...

Trabzon'da Merkez Cumhuriyet İlköğretim Okulu ve Biltepe Doğa Sporları İhtisas Kulübü ile KTÜ Dağcılık Kulübü'nün işbirliğiyle okul öncesi öğrencileri için yapay duvar tırmanışı gerçekleştirildi.

Biltepe Öğrenci Yurdu'nda okul öncesi eğitimi öğrencilerinin katıldığı etkinlikte, öğrenciler deneyimli dağcıların rehberliğinde duvara tırmanarak izleyicilere heyecanlı dakikalar yaşattılar. Cumhuriyet İlköğretim Okulu, anasınıfı öğrencilerinin gerçekleştirdiği tırmanış öğrenci velileri tarafından da ilgiyle izlenirken, bazı veli ve öğretmenlerin de tırmanış gerçekleştirdikleri gözlendi. Etkinlikten dolayı öğrenci velileri Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü M. Cemal Kalyoncu ve kulüp sporcularından Zeki Bülbül, Yiğit Tezanlar, Murat Turan ve Olgun Çağlar'a teşekkür ettiler.

Reklam
Reklam

Söz konusu etkinliğe yüz yirmi öğrencinin velileriyle birlikte katıldıkları öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz