Cumhuriyet Kadınları Milas Şubesinde Tokat Dönemi

Cumhuriyet Kadınları Derneği Milas Şubesi'nin olağan genel kurulunda Sunay Tokat, yönetim kurulu başkanlığına seçildi.

Cumhuriyet Kadınları Derneği Milas Şubesi'nin olağan genel kurulunda Sunay Tokat, yönetim kurulu başkanlığına seçildi.

Milas Cumhuriyet Kadınları Derneği, 21 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirdiği olağan genel kurul sonrasında, seçilen yönetim kurulu üyeleriyle ilk toplantısını 25 Nisan Çarşamba günü yaptı.

Toplantıda hazır bulunan üyeler içerisinde yönetim kurulu belirlendi. Buna göre, Cumhuriyet Kadınları Derneği Milas Şube Başkanlığına Sunay Tokat, Başkan Yardımcılığına Feride Kozak, Yazmanlığa Av. Tuğçe Sütçü, Saymanlığa Olcay Kır Aydilek, Üyeliklere Emel Çam, Emine Yılmaz, Filiz Acar seçildi.

Reklam
Reklam

Toplantının ardından kısa bir teşekkür konuşması yapan Sunay Tokat, şunları söyledi: "Cumhuriyet kadını olmanın büyük onuruyla aldığım bu görevde tüm arkadaşlarımızla uyum içerisinde çalışmayı hedefliyorum. Ülkemizin yarınlarına da kadınlarımızın katacağı değerler var. Biz kadınların bu tür platformlarda mücadelesi Kurtuluş Savaşımıza dayanır. Bu mücadele bugün de yarın da var olacaktır. Bizler buna yön veren, anlam katan, güç katan sivil toplum örgütleri olarak çalışmaya kararlıyız. Tüm arkadaşlarıma teşekkür ederken, yeni yönetim kurulumuzun hayırlı olmasını dilerim. Bugüne kadar emeği geçmiş tüm arkadaşlarımıza da saygılarımı sunarım"

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: