Cumhuriyet Kupası Atletizm Yarışması Yapıldı

Cumhuriyet Bayramı Etkinlikleri çerçevesinde Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Atletizm İl...

Cumhuriyet Bayramı Etkinlikleri çerçevesinde Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Atletizm İl birinciliği yarışması yapıldı.

Osmaniye 7 Ocak Stadyumu'nda yapılan ve 3 Erkek 3 Kız Toplam 6 kategoride 265 sporcunun katıldığı yarışmalar oldukça çekişmeli geçti.

Koşunun ardından düzenlenen tören ile dereceye giren sporculara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Spor Şube Müdürü Arif Özsarı ve Beden Eğitimi Öğretmenleri tarafından madalya, tişört ve spor ayakkabısı hediye edildi.

Reklam
Reklam

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir çalışmalarından dolayı Atletizm il temsilcisi Ekrem Sönmez ve tüm hakemlere teşekkür etti.

Yarışmalarda bin 200 metre
Küçük Kızlarda; 1. Sultan Nur Akar, 2. Dilara Soylu, 3. Esra Kınağ
Küçük Erkeklerde; 1. Mehmet Ali Tan, 2. Şamil Kalkan, 3. Burak Demir

Bin 500 metre
Küçük Kızlarda; 1. Nevin Ör, 2. Ayşe İnce Fakıoğlu, 3. Selcan Köse
Küçük Erkeklerde; 1. Fırat Uygur, 2. Y. Emre Feddahlıoğlu, 3. Cuma Çarsak

2 bin metre
Yıldız Kızlarda; 1. Yasemin Özdemir, 2. Ebru Mumlu, 3. Şeyda Yıldırım
Yıldız Erkeklerde; 1. Emre Can Yarar, 2. Onur Keleş, 3.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: