Cumhuriyet Kupası Başladı

Kaymakamlık Voleybol Turnuvası kapsamında iki gruptan oluşan toplam 9 takımın oynayacak. Turnuvada yaş sınırı da...

Kaymakamlık Voleybol Turnuvası kapsamında iki gruptan oluşan toplam 9 takımın oynayacak. Turnuvada yaş sınırı da olmayacak. Konuyla ilgili bilgi veren ilçe gençlik ve spor müdürlüğünde görevli spor uzmanı Filiz Çiçek, müsabakaların kapalı spor salonunda yapılacağını, günde üç karşılaşmanın gerçekleşeceğini söyledi. Çiçek, Kaymakamlık Cumhuriyet Kupası iç in dokuz takımın müracaat ettiğini sözlerine ekledi.

Çiçek, "Spor yapmak isteyen herkese fırsat vermek, yetişkin, genç ve çocuklarımızı spora kanalize etmek, sporu sevdirmek, alkol, sigara, uyuşturucu gibi kötü alışkınlıklardan korumak, ruhen ve bedenen sağlıklı hoşgörülü, arkadaşlık duyguları gelişmiş, iyiyi güzeli takdir edebilen saygılı kurallara riayet eden erdemli sporcular yetiştirmek ve sporun daha geniş kitlelere yayılmasını sağlamak amacıyla, ilçemizde her yıl olduğu gibi bu yılda Kaymakamlık Kupası voleybol turnuvasını tertipledik” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: