Cumhuriyet Kupası Boluspor’un Oldu

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Basketbol İl temsilciliği tarafından düzenlenen Cumhuriyet Basketbol...

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Basketbol İl temsilciliği tarafından düzenlenen Cumhuriyet Basketbol Kupası sona erdi. 3 gün boyunca süren müsabakalar sonucunda kupa Boluspor’un oldu.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, yeni sezona turnuvalarla başladı. Düzce’de ilk defa uluslar arası bir organizasyon ile Cumhuriyet Basketbol Kupası düzenlendi. Cumhuriyet Basketbol Kupasına Düzce Belediye Spor, Boluspor, Zonguldak spor ve Kazakistan’ın 1. Lig ekiplerinden Almaty Basketbol Takımı katıldı. 5 Ekim Cuma günü 18 Temmuz Spor Salonunda başlayan turnuvanın ilk gününde Düzce Belediye Spor Zonguldak Sporu 109-53 yenerek turnuvanın açılışını gerçekleştirdi. İkinci müsabakada ise Boluspor, Almaty takımını 94-78 yenerek ilk günü tamamladı.

Reklam
Reklam

Cumhuriyet Kupasının ikinci gününde Boluspor Zonguldak Sporu 92-65 yenerken Düzce Belediye Spor Almaty takımını 64-62 yendi.

Turnuvanın üçüncü gününde Zonguldak Spor Almaty takımına 95-57 skorla boyun büktü. Turnuvanın kaderini belirleyen Boluspor Düzce Belediye Spor karşılaşmasına ise baştan sona çekişmeli geçti. Son dakikaya berabere giren iki takım büyük efor sarf etti. Faulleri iyi değerlendiren Boluspor Düzce Belediyesporu 86-79 skor üstünlüğü ile yenerek Cumhuriyet Kupasının ilkini müzesine götürdü.

Cumhuriyet Kupasının son gününde şampiyonun belirlenmesinin ardından Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran,Boluspora kupasını takdim ederken, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Vahap Demirel ise ikinci olan Düzce Belediye Spora ikincilik kupasını verdi.

Uluslar arası turnuva niteliğindeki Cumhuriyet Kupası her sene düzenlenecek ve takımların ligler öncesindeki son provası niteliğine kavuşacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: