‘cumhuriyet Kupası’ Heyecanı Adana’da Yaşanacak

Mersin Büyükşehir Belediye Spor Kulübü’nün ev sahipliğinde bu yıl 3.’sü organize edilecek olan; ‘Cumhuriyet Kupası’nda...

Mersin Büyükşehir Belediye Spor Kulübü’nün ev sahipliğinde bu yıl 3.’sü organize edilecek olan; ‘Cumhuriyet Kupası’nda büyük heyecan yaşanması bekleniyor.

Mersin’deki Edip Buran Spor Salonu’nun bakımda olması nedeniyle turnuvaya bu yıl, 27 Eylül-01 Ekim 2012 tarihleri arasında Adana ev sahipliği yapacak. Menderes Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek olan; ‘3. Cumhuriyet Kupası Basketbol Turnuvası’na Mersin Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Edremit Belediye, Samsun Basket, Canik Belediye, TED Ankara Kolej ve Homend Antakya Belediye takımları katılacak.

Reklam
Reklam

Tek devreli lig usulüne göre oynanacak turnuva 27 Eylül’de başlayacak. Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Mersin Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Mehmet Özcan, turnuvaya katkı sunup destek veren başta Adana Valiliği olmak üzere Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) ve TBF İl Temsilciliği’nin yanı sıra Spor Toto ve İdda’ya desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: