Cumhuriyet Üniversitesi Hijyen Seferberliği Başlattı

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Vakfı kampüs içerisinde ki binalarda mikrobiyel bulaşmaya karşı dezenfeksiyon ve ilaçlama çalışmaları...

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Vakfı kampüs içerisinde ki binalarda mikrobiyel bulaşmaya karşı dezenfeksiyon ve ilaçlama çalışmaları başlattı.

Öğrencilerin daha hijyenik bir ortamda eğitim ve öğretime devam etmesi için başlatılan çalışmalarda üniversite dışında vakfa bağlı,ilkokul, ortaokul ve liselerde de ilaçlama çalışmaları yapıldı.

Çalışmalar hakkında bilgi veren CÜ Vakfı Kalite Kontrol Sorumlusu Serap Köksal Akın, "Sorunları geçici çözümler yerine kalıcı şekilde çözmeye çalışıyoruz. Bu doğrultuda adım adım iyi hijyen uygulamaları ve müşteri odaklı daha kaliteli bir hizmet verebilmek adına uygulamaya başladığımız ve proje aşamasında olan bir takım çalışmalarımız mevcut. Tüm çalışmalarımızda Vakıf Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Ertan Buyruk'un destek ve kararlılığı ile devam ettiriyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz