Cumhuriyet Üniversitesinde Toplantı

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesinin (CÜ), 2013-2014 akademik yılı faaliyet raporunu görüşmek üzere toplantı düzenlendi.

Cumhuriyet Üniversitesinin (CÜ), 2013-2014 akademik yılı faaliyet raporunu görüşmek üzere toplantı düzenlendi. Rektörlük salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan CÜ Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, üniversitenin gün geçtikçe ilerlediğini belirterek, bu akademik yıl sonrasında daha da ileri gideceğini söyledi. Kocacık, üniversitede 3 bin 423 idari ve akademik personelle 44 bin 650 öğrenciye hizmet verdiklerini vurgulayarak, 16 fakülte, 4 enstitü, 5 yüksekokul, bir konservatuvar ve 14 meslek yüksekokulu ile eğitime devam ettiklerini belirtti. Geçen yıl 161 yüksek lisans ve 42 doktora tezi hazırlandığını kaydeden Kocacık, Avrupa Birliği projesi kapsamında 20 öğrencinin üniversite tarafından bir hafta misafir edildiğini ve programa yoğun bir talep olduğunu ifade etti. Kocacık, sağlık alanında yürütülen çalışmaların bu yıl da devam edeceğini kaydetti. Toplantıya Rektör yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz ve Prof. Dr. Ali Erkul, Üniversite Genel Sekreter Vekili Prof. Dr. Ömer Poyraz, Üniversite Vakfı Genel Sekreteri Ertan Buyruk katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz