Cumhuriyetimiz 89 Yaşında

Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, Cumhuriyetin ilanının 89. yıl dönümü dolayısıyla bir resepsiyon verdi.

Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, Cumhuriyetin ilanının 89. yıl dönümü dolayısıyla bir resepsiyon verdi.

Grand Otel'de düzenlenen resepsiyonda ev sahipliğini yapan Vali Çakacak ve eşi Kevser Çakacak, konuklarını kapıda karşıladı.

Resepsiyonda kısa bir konuşma yapan Vali Çakacak, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, şehitler ve gazileri minnet, şükran ve saygı ile bir defa daha andığını ifade etti.

Cumhuriyetin, geçmişten gelen ve gelecek nesillere emanet dilecek en büyük miras olduğunu vurgulayan Çakacak, "Atatürk'ün hedef gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine çıkmak için bıkmadan, usanmadan yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Kırşehir Valiliği'nin düzenlediği resepsiyona, Kırşehir Garnizon Komutanı Jandarma Albay Türker Yılmaz, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, mülki idare amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: