Cumhuriyet’in 89. Yıl Dönümü Coşku İle Kutlandı

Cumhuriyetin kuruluşunun 89. yıl dönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Kastamonu’nun...

Cumhuriyetin kuruluşunun 89. yıl dönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde de büyük coşkuyla kutlandı.

Taşköprü Kaymakamı Ali Yılmaz’nın makamında tebrikleri kabulüyle başlayan kutlamalar Taşköprü Şehit Stadyumu’nda devam etti. İstiklal Marşının okunması ile başlayan törenler, halk oyunu gösterileri ve öğrencilerin okuduğu şiirlerle devam etti.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı ise Taşköprü Kaymakamı Ali Yılmaz yaptı. Törene Kaymakam Yılmaz’ın yanı sıra Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Garnizaon Komutanı Jandarma yüzbaşı Tuncay Özbek, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Tören, İlköğretim ve liseler arası kız ve erkekler öğrencilerin Cumhuriyet koşusu ile devam etti.

Reklam
Reklam

Taşköprü’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri bu akşam düzenlenecek Fener alayı ile son bulacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz