Cüneyt Aktan'ın Arayışname Kitabı Yayınlandı

Dejenere olmakta olan toplum davranışlarını ve insan haraketlerini inceleyen yazar Cüneyt Aktan, Arayışname adlı eserinde...

Dejenere olmakta olan toplum davranışlarını ve insan haraketlerini inceleyen yazar Cüneyt Aktan, Arayışname adlı eserinde ilahi aşk yolundaki kendi yolculuğuna ve günümüz insanının kafasını kurcalayan sorularına Kur’an-ı Kerim ışığında cevap arıyor.

Yazarın ilk kitabı olan Arayışname, aynı zamanda bir solukta okunabilen sürükleyici bir eser olma özelliğini de taşıyor. Yazar kendi deneyimlerini roman tadında içeriğinde bulunan binden fazla ayetle okuyucuya sade ve anlaşılabilir bir dil ile aktarıyor.

Reklam
Reklam

İslam hakkında anlaşılabilir ve kesin bilgiler içeren Arayışname, günümüz sorunlarıyla boğuşan insanlığın Allah yolundan nasıl uzaklaştığını ve o yolun tekrar nasıl bulunacağını her yaştan ve her kesimden insanın sevebileceği bir dille betimliyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz