Cüneyt Çakır’ın Yönettiği Maçta Kızılyıldız Gruplara Kaldı

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu’nda bu akşam 3 karşılaşma oynandı. Cüneyt Çakır’ın görev aldığı mücadelede...

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu’nda bu akşam 3 karşılaşma oynandı. Cüneyt Çakır’ın görev aldığı mücadelede Salzburg ile 2-2 berabere kalan Kızılyıldız’ın ardından Benfica ve PSV gruplara kalmayı başardı.

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu rövanşında 3 karşılaşma oynandı. Avusturya’da Salzburg ile Kızılyıldız’ın karşı karşıya geldiği mücadeleyi Cüneyt Çakır yönetti. İlk maçta evinde golsüz berabere kalan Sırp ekibi Kızılyıldız, rövanşta Salzburg ile 2-2 berabere kalarak adını gruplara yazdırdı. 90 dakika boyunca başarılı bir performans sergileyen Çakır, otoritelerden tam not aldı.

Reklam
Reklam

Öte yandan gecenin diğer maçlarında Benfica, PAOK’u deplasmanda 4-1, PSV de sahasında BATE Borisov’u 3-0 mağlup ederek Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kaldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: